(Doc) Răspunsul primit de Pavel Filip de la Kiev: ”Nu a fost constatată încălcarea legii”

kiev ucraina

”Nu a fost constatată încălcarea legii”. Este răspunsul pe care l-a primit ieri Pavel Filip de la autoritățile de la Kiev la scrisoarea sa adresată acum câteva zile, după ce mai multe instituții de presă au scris că Premierul Moldovei ar fi fost implicat în estorcarea unei sume de bani de la un anumit individ.

“Probabil, același răspuns l-ar fi primit și instituțiile de presă care au scris despre această așa-numită ”investigație”, dacă ar fi solicitat aceste informații de la autoritățile ucrainene. Ar fi aflat că încă 3 luni în urmă, la 22 martie, se constatase că acuzațiile sunt false și nefondate”, scris Filip pe facebook.

Premierul și-a rezervat dreptul de a depune o cerere privind atragerea la răspundere a cetățeanului care a depus plângerea pentru defăimare și calomnie.

“În același timp, îmi pare rău că unii politicieni din țară, din disperare, încearcă să arunce cu mizerii, ca să crească tensiunile în actualul context politic, și așa destul de complicat. Anume acum e nevoie de calm și rațiune”, a punctat Filip.

pavel filip interviu, guvernul republicii moldova, premier moldova, prim-ministru moldova, majoritate parlamentara, parlament moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share