DOC // Soția lui Vladislav Gribincea a fost desemnată de Maia Sandu în Consiliul Institutului Național al Justiției

Olimpia Gribincea, soția lui Vladislav Gribincea, fostul director al Programului Justiție în cadrul Asociației Obștești ”Centrul de Resurse Juridice din Moldova” (CRJM), a fost numită în funcția de membru al Consiliului Institutului Național al Justiției pentru un mandat de 4 ani, conform unui decret semnat de președintele Maia Sandu.

„În temeiul art. 88 lit. j) din Constituția Republicii Moldova și al art. 6 alin. (2) pct. 4) și alin. (3) din Legea privind Institutul Național al Justiției, Președintele Republicii Moldova decretează:

Art. 1. – Doamna Olimpia GRIBINCEA se desemnează, pe un termen de 4 ani, în calitate de membru al consiliului Institutului Național al Justiției.

Art.2. – Prezentul decret intră în vigoare la data semnării.

Art.3. – Prezentul decret poate fi contestat la Judecătoria Chișinău (sediul Rîșcani, str. Kiev, nr. 3), în termen de 30 de zile de la data comunicării, potrivit prevederilor codului administrativ al Republicii Moldova nr. 1 l61201g”, se menționează în textul decretului.

Vladislav Gribincea deține interimatul funcției de director al Programului Justiție. El a fost preşedintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova în perioada 2010-2022. Totodată acesta activează în sectorul non-guvernamental din anul 2002.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share