Politică

DOC // Sute de aleși locali din mai multe localități ale țării, consilieri și primari, salută crearea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sute de aleși locali din mai multe localități ale țării, consilieri și primari, au semnat declarații publice prin care salută crearea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

În documentele semnate de aceștia, se spune că aceste două partide stataliste împreună, unindu-și forțele, pot să apere țara noastră de frontul celor care doresc lichidarea țării și supunerea Moldovei intereselor străine.

Semnatarii mai amintesc că Republica Moldova a cunoscut o dezvoltare frumoasă pe timpul când țara era condusă de liderii PSRM și PCRM, când Vladimir Voronin era președinte de țară, Zinaida Greceanîi – prim-ministru, iar Igor Dodon – vicepremier, ministru al Economiei.

Aleșii locali afirmă că oamenii din comunitățile lor au o mare speranță că anume Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va aduce stabilitatea, prosperitatea țării și a fiecărui cetățean în parte.

Amintim că Blocul electoral PCRM-PSRM va fi cu nr.6 în buletinul de vot la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

loading...

Comments are closed.