Alte știri

DOC // Top 100 celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova. Salariile jung până la 50 000 de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a distribuit lista celor mai plătite joburi pe piața muncii din Moldova, conform declarațiilor agenților economici, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Cel mai plătit loc de muncă vacant declarat la ANOFM este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Compania oferă un salariu între 45.000 și 50.000 de lei.

Compania Danube Oil Company SRL oferă 17.000 de lei și pentru trei șefi de schimb, responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, din Telenești, care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Pentru acest post, salariul variază între 10.000-20.000 de lei, în dependență de abilități și cerințe.

Alt loc de muncă bine plătit este pentru un șef de producție din Leova, în cadrul companiei Agrostoc SRL, care va fi responsabil de dirijarea procesului de producere. Pentru o persoană cu experiență și studii tehnice se oferă 17.000 de lei.

Totodată, o companie de transport din Bălți, are două poziții vacante pentru conducători auto (transport internațional). Aceștia trebuie să întrunească mai multe cerințe, inclusiv permis de conducere categoria D și experiență de lucru. Angajatorul asigură șoferilor salarii, începând cu 16.000 de lei.

Și compania Kellers SRL este în căutarea unui tehnolog principal. Pentru această poziție, fabrica de bere propune un salariu de 15.000 de lei. La mare căutare și în această lună sunt inginerii, tehnologii, apicultorii, asamblorii în domeniul construcțiilor, cărora li se oferă un salariu de maxim 15.000 de lei.

De asemenea și pentru sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici sunt mai multe posturi vacante, unde salariul începe de la 8000 și până la 10.000 de lei.

Locurile de muncă disponibile pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați, iar doritorii sunt îndemnați să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesînd portalul www.angajat.md sau adresându-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora, vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă sau contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00.

VIDEO // Un român și un moldovean au rămas fără mai multe bunuri, în urma controalelor de frontieră

loading...

Comments are closed.