Alte știri

DOC // Veaceslav Platon roagă PG să-i cerceteze pe ofițerii SIS care au publicat documente despre Maia Sandu și Domnica Manole

Pinterest LinkedIn Tumblr

Veaceslav Platon a rugat Procuratura Generală să fie intentat un dosar penal în privința angajaților Serviciului de Informații și Securitate care, neglijând atribuțiile de serviciu, abuzând de împuternicirile oferite de acesta, din motive carieriste, la indicația lui Vlad Plahotniuc au elaborat și făcut publice următoarele scrisori:

1. În adresa Comisiei parlamentare de anchetă din 2018 cu privire la trădarea de Patrie a doamnei Maia Sandu;
2. În adresa Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la informațiile mincinoase și defăimătoare a onoarei și demnității judecătorului Domnica Manole.

“Aceste scrisori au oferit temei pentru presiuni politice asupra oponenților incomozi și urmăreau scopul de a defăima oponenții regimului existent atunci.

Rog să dați o notă practicilor vicioase formate, atunci când, sub pretextul secretului surselor de informare, sunt comise denunțări false și manipulări ale opiniei publice.

În condițiile în care crima descrisă este periculoasă din punct de vedere social, rog să considerați cererea mea drept una făcută în interes public”, scrie Platon în cererea sa către Stoianoglo.

loading...

Comments are closed.