Alte știri

DOC // Vremuri bune: Concubina unui deputat PAS a fost angajată la MAEIE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Corina Musteață, concubina unui deputat PAS, a fost angajată la Ministerul Afacerilor Exterene și Integrării Europene. Aceasta a fost numită în cadrul  cabinetului ministrului MAEIE, Nicu Popescu, informează Sinteza.org

,,Avem o nouă numire în cadrul Cabinetul ministrului Popescu, Corina Musteață, despre numirea dnei Taban vom face o postare aparte, e mult prea important ca să menționăm aici”, se menționează într-o postare a celor de la Culisele Diplomației

Potrivit acestora, Corina Musteață face parte din studenții școliți în afara Republicii Moldova, iar pe parcursul studenției s-a manifestat ca o persoană destul de activă fiind implicată în diferite proiecte de voluntariat.

,,Sperăm doar că angajarea sa la MAEIE se datorează doar calităților profesionale și principiilor meritocratice, iar concubinul său, Eugeniu Sinchevici/deputat PAS, nu are nici o contribuție la angajarea iubitei sale. În caz contrar, ajungem exact în situațiile pe care le-am avut pînă în prezent și nu schimbăm nimic, doar îi înlocuim pe ai voștri cu ai noștri”, se mai menționează în postare.

Conform unuii CV plasat pe un site de joburi, Corina Musteață ar fi activat în calitate de agent de vânzări, iar în ultima perioadă aceasta se dorea copywriter și cerea un salariu de 5000 de lei.

Tânăra a făcut campanie electorală pentru PAS, iar pentru acest lucru i-ar fi mulțumit chiar deputatul ales, menționând că ”fără ea nu ar fi făcut față”.

Menționăm că Eugeniu Sinchevici, președinte PAS Youth, este cel mai tânăr deputat din noul Parlament al Republicii Moldova. Acesta s-a născut în 1999 și are 22 de ani. Totodată, va fi al doilea cel mai tânăr din istorie, după deputatul comunist Mihail Poleanschi, care a intrat în 2001 în parlament la vârsta de 21 de ani.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Igor Dodon confirmă întâlnirea cu Dmitri Kozak

loading...

Comments are closed.