Alte știri

(Document) S-a aflat! Cât a costat-o pe Maia Sandu serviciile lui Arcadie Barbăroșie și Oazu Nantoi

Pinterest LinkedIn Tumblr
Bloggerul Anatolie Chirilov scrie că Maia Sandu și-a cumpărat membri de partid și deputați încă pe când era Ministru al Educației, din partea PLDM. Aceste achiziții Maia Sandu le-a făcut cu acel milion primit de la Soros, despre care vorbea Iurie Leancă. 
„Din acest milion, Maia Sandu și-a cumpărat oamenii cu 250 000 USD, iar mai apoi cu încă o tranzacție ulterioară de 80 000 USD – pentru „angajarea societății civile în sprijinirea reformelor în educație” (Institutul de Politici Publice, CATALACTICA, Pro Didactica)”, scrie Chirilov. 
 
Și surpriza vine de la Institutul de Politici Publice, deoarece anume reprezentanții acestei instituții ACUM putem să-i vedem în sediu PAS, iar pe unii din ei chiar în Parlamentul Republicii Moldova, din partea blocului PAScuDA. „După cum vedem, echipa acestei instituții este formată din Arcadie Barbăroșie, omul cu sondajele la comanda celor din PAScuDA și totodată soțul Danielei Terzi care este unul din liderii PAS, dar și pe omul care a trecut pe la toate partidele din Moldova, dar care pentru banii lui Soros a devenit una din jucăriile Maiei Sandu”, spune bloggerul.
 

Anatolie Chirilov concluzionează că anume în așa mod erau gestionați toți banii ce ajungeau în conturile Republicii Moldova pentru reformele în educație. Și anume cu aceste acțiuni se laudă Maia Sandu. „Și voi vă mai plângeți pe condițiile și nivelul de învățământ în țară”, conchide autorul. 

Mai jos prezentăm documentul (faceți click pe imagine pentru a mări).

 

IPP arcadie barbarosie, pas maia sandu, oazu nanotoi blocul acum, sondaje moldova

loading...

Comments are closed.