Dodon a avut dreptate. Ce spun internauții despre afirmația președintelui privind coronavirusul

Președintele Igor Dodon a fost criticat recent pentru unele declarații cu privire la coronavirus. Mai exact, Dodon a spus că “Acest coronavirus poate să treacă prin organismul omului și să nu observăm.” 

Un internaut a demonstrat că șeful statului are dreptate.

“Toate studiile arată ca el are dreptate. WHO (Organizatia Mondiala a Sănatatii) ne spune: “Some people become infected but don’t develop any symptoms and don’t feel unwell. Most people (about 80%) recover from the disease without needing special treatment.” Iata ce ne spun unele studii: “Study: 17.9% Of People With COVID-19 Coronavirus Had No Symptoms” (link-ul mai jos). Aceasta nu înseamna ca virusul Covid e identic cu gripa. Indubitabil e o afecțiune foarte gravă dar Dodon nici nu a spus ca virusul Covid e identic cu gripa. Să rămînem obiectivi.

Redau exact ce a spus Dodon: “Acest coronavirus poate să treacă prin organismul omului și să nu observăm. Sunt toate studiile făcute. Așa cum trece o gripă (Dodon aici recurge la o comparație dar nu emite o teză de identificare). Parcă ai avut puțin probleme cu nasul, puțin ți-a trecut răceala prin tine și tu ai trecut coronavirusul, nici nu ai știut de lucrul acesta.” (Mai mult ca atit WHO ne spune că nici probleme cu nasul și nici răceală poți să nu dezvolți.)

Din păcate alte luări de cuvint cu privire la Covid ale lui Dodon au fost neglijate și unii l-au redus doar la ce a afirmat mai sus si mai mult ca atît, el încă a avut dreptate.” a scris într-o postare pe facebook, Iurie Stanley.

Citește și: Maia Sandu confirmă afirmațiile lui Igor Dodon, de care anterior TV8 și PRO TV a răs: o treime din oamenii care sunt contaminați nu au simptome

Total
0
Shares
Total
0
Share