Politică

Dodon acuzat de consăteni! Aceștia îi cer să plece din funcția de preşedinte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consătenii lui Igor Dodon îi cer acestuia să părăsească funcția. Un preşedinte de ţară trebuie să-i apere suveranitatea şi să nu admită imixtiunea altor state în treburile interne, mai ales a Federaţiei Ruse.

Liderul informal al PSRM nu a demonstrat acest lucru, motiv pentru care trebuie să plece din fotoliul de preşedinte. De această părere sunt locuitorii din Sadova, raionul Călăraşi, satul de baştină al lui Igor Dodon, transmite Publika.

Consătenii lui spun că nu-şi pot găsi liniştea, după ce au vizionat secvenţele video în care şeful statului îi cere liderului Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, să accepte federalizarea Moldovei, plan dictat de vicepremierul rus Dmitri Kozak.

Consătenii lui Dodon se tem că acesta va vinde țara și vom ajunge precum este Crimeea. „De ce au luptat moldovenii pentru independență?” se întreabă aceștia. Locuitorii din satul Sadova sunt indignaţi şi de faptul că liderul informal al socialiştilor primea lunar bani grei de la ruşi ca să întreţină PSRM. În filmuleţul apărut pe publika.md, Igor Dodon spunea că suma se ridică şi până la un milion de dolari.
Oamenii se arată foarte dezamăgiți de activitatea lui Dodon, spunând că este prea hapsân.

loading...

Comments are closed.