Alte știri

Dodon, despre amenințările unor candidați de a organiza proteste în masă: „Candidați sunt mulți, iar președintele e unul. Totul va fi bine”

Pinterest LinkedIn Tumblr

“Candidați sunt mulți, iar președintele e unul. Totul va fi bine”. Astfel a comentat Igor Dodon amenințările unor candidați la funcția de președinte a țării că după scrutinul din 1 noiembrie 2020 vor organiza proteste, așa cum s-a întâmplat în Belarus, transmite Telegraph.md, cu referire la Livenews.md

„Sunt mai mulți candidați care încearcă să mă atace în această campanie electorală. Dar eu îi împart în două categorii. Prima, e cea care s-a înscris în luptă pentru a-și reconfirma ratingul pentru următoarele alegeri parlamentare. Ei trebuie să demonstreze că există. Cea de-a doua categorie – sunt ca mușchetarii din opera Cei trei mușchetari: я дерусь потому, что дерусь”, a spus Igor Dodon la NTV.

Totodată, Igor Dodon a menționat că există și partidele cu șanse reale și care pot să decidă viitorul Republicii Moldova. Aceste formațiuni trebuie să se așeze la o masă de discuții, a mai adăugat președintele.

DECLARAȚIE // Modelul de soluționare a conflictului transnistrean ar putea fi propus în 2021

loading...

Comments are closed.