Alte știri

Dodon mulțumește Rusiei pentru depășirea crizei din R. Moldova, sau cum s-a învestit în funcție Guvernul Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Devine tot mai limpede că plecarea PDM de la guvernare și preluarea puterii de către partidele PSRM și blocul ACUM s-a făcut sub influența politicienilor de la Moscova. Astfel, este foarte greu de spus că Guvernul Sandu ar fi unul european pe când în Parlament este controlat de către socialiștii lui Dodon.

Președintele Dodon a mulțumit astăzi autorităților ruse pentru recunoașterea noii guvernări a R. Moldova și pentru susținerea eforturilor sale de a menține stabilitatea în țară. 
 

„Am adresat mulțumiri Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei pentru recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității „, a scris Dodon pe facebook. 

Amintim că alianța PSRM – ACUM s-a oficializat pe data de 8 iunie. Peste o săptămână, PDM și-a anunțat retragerea de la guvernare. Iar astăzi, 18 iunie, a avut loc primă ședință a Palamentului după depășirea crizei politice – deputații din PAS și DA au votat mai multe legi convenabile Rusiei, cum ar fi trecerea SIS-ului în subordinea lui Dodon.

Image result for parlament zinaida greceanîi

loading...

Comments are closed.