Alte știri

Dodon pleacă la Moscova, dar Putin nu-l mai primește

Pinterest LinkedIn Tumblr

Așa cum a anunțat zilele trecute, președintele Igor Dodon a zburat astăzi la Moscova, unde va avea mai multe întrevederi cu oficiali ruși, însă nu și cu președintele Vladimir Putin, scrie Ziarul Național. 

Unul dintre oficialii cu care se va vedea Dodon este vicepremierul, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu R. Moldova, Dmitri Kozak.
„Vom examina întregul spectru al relațiilor bilaterale, inclusiv aspecte legate de extinderea comerțului și a cooperării economice, chestiuni din sfera socială și umanitară, problemele migranților noștri. Vom discuta, de asemenea, reglementarea transnistreană, livrările de gaze naturale, reluarea activității, după o pauză de trei ani, a Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică și multe altele”, a anunțat Igor Dodon pe Facebook.
 
Anterior, Dodon promitea să obțină la Moscova un preț mai mic pentru gazele naturale livrate, astfel încât tarifele pentru consumatorii finali din R. Moldova să nu fie majorate în următoarele luni.
loading...

Comments are closed.