Social

Doi bărbați din Criuleni au jefuit un taximetrist. Acum riscă până la 7 ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, originari din Criuleni și Orhei, au fost reținuți de polițiștii din Criuleni, fiind suspectați că ar fi jefuit un taximetrist. La 8 mai, 2019, polițiștii au fost sesizați precum că în satul Bălăbănești, raionul Criuleni, un taximetrist a fost agresat de două persoane necunoscute și deposedat de bani.

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au stabilit că, la data de 7 mai, în jurul orei 23.00, un taximetrist de 20 de ani, ce activa cu un automobil de model „Dacia Logan” în municipiul Chișinău, a fost solicitat de doi bărbați să fie transportaţi în satul Bălăbănești. Ajungând la destinație, clienții au schimbat ruta, spre satul Mălăieștii Vechi, unde s-au oprit la o gospodărie, apoi au rugat șoferul să-i transporte înapoi în satul Bălăbănești.
 
La destinație, unul dintre ei a scos portmoneul să achite pentru călătorie, totodată aplicându-i taximetristului o lovitură în regiunea capului, în urma căreia victima și-a pierdut cunoștința. După câteva minute, victima și-a revenit și a observat că persoanele scotoceau prin automobil. Speriat, șoferul a fugit de la fața locului. După ce a revenit a depistat că din torpedoul automobilului lipsesc 1600 lei.
 
În urma a măsurilor speciale de investigații, la 8 mai, polițiștii din Criuleni au identificat și reținut persoanele suspecte. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 de lei.
loading...

Comments are closed.