Politică

Doi deputați din PAS cu DA în conflict: Maria Ciobanu supărată rău pe Dumitru Alaiba!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liberal-democrata Maria Ciobanu, aleasă din nou deputat, de această dată din partea blocului ACUM, s-a arătat indignată de mesajul de săptămâna trecută al colegului său, Dumitru Alaiba, despre luxul din biroul său de deputat.

Asta deoarece Maria Ciobanu a trăit în acest lux patru ani în perioada în care a fost deputat cu stegulețul PLDM în față. În cei patru ani, Maria Ciobanu a avut în biroul său de deputat și frigider, și seif, chiar și fotoliu din piele artificială, dar și aer condiționat. Anume despre aceste lucruri Dumitru Alaiba a declarat că reprezintă un lux pe care nu-l merită, iar imediat noii aleși au început să facă glume pe seama Mariei Ciobanu, care a beneficiat și până acum de luxul din Parlament.

 
HotNews scrie că, într-o discuție privată, Maria Ciobanu i-ar fi spus lui Dumitru Alaiba să nu se mai dea în spactacole de prost gust, că aproape toți oamenii au în case, iar mulți și în birouri frigidere, aer condiționat și seifuri. Iar așa show-uri de prost gust ar știrbi din credibilitatea blocului ACUM, crede Maria Ciobanu, dar ar confirma și informațiile că Alaiba este narcoman. În replică, Dumitru Alaiba i-a spus că a fost o glumă, dar care a fost luată în serios de presă.
loading...

Comments are closed.