Doi îndrăgostiți aflați în avioane diferite, care s-au prăbușit în același timp, au supraviețuit miraculos

Miracol neobișnuit în Italia. Un cuplu a supraviețuit la două accidente aviatice separate, care s-au petrecut în aceeași zi. Amândoi călătoreau separat în două avioane de mici dimensiuni, când s-au prăbușit. Unul dintre ei a scăpat nevătămat, iar celălalt a fost rănit ușor, scrie Observatornews.ro

Stefano Pirilli, în vârstă de 30 de ani, și logodnica sa Antonietta Demasi, în vârstă de 22 de ani, au decis să ia duminică două avioane de mici dimensiuni pentru a călători la un prânz cu prietenii lângă Torino, Italia.

Au supraviețuit ca printr-un miracol

La întoarcere, amândoi au avut probleme când soarele a apus, iar o ceață bruscă și densă și-a făcut apariția. În mod șocant, ambele avioane s-au prăbușit, dar, ca printr-un miracol, amândoi au supraviețuit.

„Aceasta a fost primul zbor al Antoniettei și îmi pare atât de rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Ziua începuse atât de frumos și s-a terminat cu amândoi prăbușindu-ne cu avioane separate. Ne-am încurcat din cauza vremii și a timpului – ceața a început să se ridice pe măsură ce temperatura a scăzut și apoi, dintr-o dată, s-a făcut noapte. Am decis să încercăm să aterizăm la Busano și am sunat-o pe Antonietta și i-am spus, iar pilotul avionului ei a spus că va ateriza pe aerodromul de lângă San Gillio. În timp ce ne îndreptam spre pista de aterizare, eram învăluiți în ceață și întuneric și știam că în jur sunt cabluri de electricitate, dar înainte să ne dăm seama, ne-am prăbușit într-o pajiște”, a declarat Stefano, care pilota un avion cu două locuri

După accidente, pompierii s-au grăbit la fața locului și i-au salvat. Fiecare dintre parteneri, precum și piloții lor, Paolo Rotondo și Nicola Fiscarelli, au fost duși la spital pentru a fi examinați de un medic.

Total
0
Shares
Total
0
Share