Politic

(foto) Doi lideri PDM, în două țări diferite, în același timp!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiar din prima luna a anului politic 2018, liderii PDM au luat cu asalt capitalele europene. Astfel, președinte Parlamentului Andrian Candu este plecat într-o vizită de lucru în Danemarca, în timp de deputatul Marian Lupu conduce delegația Moldovei la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) din Germania.

„La Copenhaga, i-am cunoscut pe Thomas Bustrup, directorul executiv al Confederației industriașilor din Danemarca, și Finn Mortensen, directorul executiv al State of Green. Am discutat despre oportunitățile de investire în Republica Moldova, dezvoltarea sectorului energiei regenerabile și am convenit asupra organizării unei misiuni a oamenilor de afaceri din Danemarca în țara noastră”, a scris Candu pe pagina sa de facebook.

(click pe imagine pentru a mări)

La Strasbourg în aceste zile va avea loc sesiunea plenară a APCE.

„Începutul noului an se arată a fi unul de perspectivă. La ședința Grupului Soc (Socialiștii, Democrații și Verzii, al doilea grup după mărime din cadrul APCE) la inițiativa colegilor, am fost înaintat și votat în calitate de vicepreședinte al Grupului și membru al Biroului Permanent. Mă simt onorat să reprezint Republica Moldova la acest nivel și în același timp responsabil pentru noul statut asumat”, a scrie Lupu pe facebook.

Amintim că în același timp Viceprim-ministrul Iurie Leancă efectuează prima vizită de lucru în capitala Uniunii Europene, unde are un șir de întrevederi importante cu mai mulți decidenți de la Bruxelles.

loading...

Comments are closed.