Externe

Doi români au încercat să jefuiască o bancă în Italia. Unul dintre polițiștii care au încercat să-i oprească a fost ucis

Pinterest LinkedIn Tumblr

Toată Italia este în carantină, dar infractorii nu țin cont de restricții. Doi români care voiau să spargă o bancă din Napoli au fost arestați pentru că au omorât un polițist care venea să-i oprească.

Victima este un polițist de 37 de ani. Trei hoți încercau să jefuiască o bancă din Napoli, la primele ore ale dimineții.

A fost alertată poliția, iar hoții au încercat să fugă când au văzut prima patrulă de poliție. A avut loc un accident în care au fost implicate cele două mașini, cea a atacatorilor și cea a poliției. Agentul de la volan a murit pe loc, iar colegul său a fost grav rănit.

Hoții au fost răniți ușor. Doi dintre ei au fost prinși de o altă patrulă de poliție, iar al treilea a reușit să scape și este căutat de forțele de ordine.

Presa locală scrie că este vorba despre români care locuiesc pe un câmp de la marginea orașului.

Sursa: digi24.ro

Citește și: Șefa unui spital din Rusia, ce tratează pacienții cu coronavirus, a căzut de la etajul 5 după o discuție cu autoritățile sanitare

loading...

Comments are closed.