Doi șoferi vitezomani au devenit pietoni

Doi șoferi s-au ales cu permisul de conducere suspendat în urma depășirii limitei de viteză, conform unui comunicat emis de către Poliție.

Primul incident a avut loc pe traseul R-6, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui automobil Skoda, a fost înregistrat circulând cu o viteză de 186 km/h, depășind cu 96 km/h limita legală. Ca urmare, șoferul a primit o amendă de 3750 de lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 60 de zile.

Al doilea incident a avut loc în aceeași localitate, unde un șofer în vârstă de 31 de ani conducea un BMW cu o viteză de 169 km/h, depășind limita admisă cu 79 km/h. În consecință, acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2250 de lei și i s-a interzis conducerea pe o perioadă de 30 de zile.

Poliția reamintește conducătorilor auto să respecte în mod repetat limitele de viteză și regulile de circulație rutieră. Oficialii subliniază că viteza excesivă este principala cauză a accidentelor rutiere grave.

Total
0
Shares
Total
0
Share