Doi tineri de 17 și 18 ani, au fost reținuți, fiind suspectați de comiterea dublului omor de la Dondușeni

Poliția a fost alertată în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 07:44 de o femeie în vârstă de 51 de ani, locuitoare a satului Crișcăuți din raionul Dondușeni, care a comunicat că, în ograda gospodăriei sale a depistat cadavrul fratelui său, iar în casă a găsit corpul neînsuflețit al fostului soț.

VIDEO // Maia Sandu s-a ascuns în spatele cordonului de polițiști și fuge de locuitorii din Edineț

Ajunși la fața locului, polițiștii din Dondușeni, în timpul efectuării cercetării la fața locului, au stabilit că, într-o locuință din satul Crișcăuți, raionul Dondușeni, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 53 de ani, iar în curtea casei a fost depistat cadavrul altui bărbat în vârstă de 50 de ani.

Fiind examinați de către medicul legist, s-a stabilit că, ambele cadavre aveau semne de moarte violentă.

În urma reacționării prompte și a măsurilor operative întreprinse de polițiști au fost stabilite persoanele suspectate în comiterea dublului omor. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri de 17 și 18 ani din aceeași localitate cu victimele.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.145 al.2 din codul penal, “Omor intenționat”, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore.

Actualmente se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și motivul care i-a determinat la comiterea omorului.

Total
0
Shares
Total
0
Share