Social

Doi tineri moldoveni, dați în cautare națională, au fost identificați și reținuți de polițiștii de frontieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri moldoveni, care se eschivau de la răspundere penală, au fost identificați și reținuți de polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD. Depistarea acestora a avut loc în urma valorificării unor informații operative.

La începutul lunii septembrie curent, conaționalii de 22 și, respectiv, 27 de ani au fost anunțați în căutare națională de către Poliția de Frontieră. Aceștia figurau în două cauze penale, pornite pe faptul deținerii și folosirii actelor oficiale false. Ambii tineri nu s-au prezentat în cadrul cercetărilor și au ascuns locul aflării pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, ca urmare a masurilor speciale de investigații, polițiștii de frontieră au stabilit locațiile acestora și au intervenit în weekendul trecut pentru reținerea persoanelor. Un tânăr a fost depistat în mun. Chișinău, iar al doilea – identificat în sat. Cărpineni, r-nul Hâncești.

Conform procedurilor legale, persoanele au fost escortate la Procuratura raională Cahul pentru a fi asigurată buna desfășurare a anchetei, dar și atragerii la răspundere pentru infracțiunile comise.

Citește și: VIDEO // Autoturisme de lux, în valoare de circa 2,5 mln lei, ridicate în cadrul perchezițiilor de către Poliția de Frontieră

loading...

Comments are closed.