Alte știri

Doi tineri riscă ani de pușcărie pentru furtul unei biciclete. Cine sunt acuzații

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri cu vârstele de 23 ani și 28 de ani originari din r. Edineț și Comrat, au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detanție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea a două furturi de biciclete. Aceștia anterior s-au dovedit a fi judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt .

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica au fost sesizați la data de 22 iunie, de către doi locuitori a sec.Botanica, comunicând că le-au fost sustrase bicicletele. Indivizii pe parcursul nopții prin acces liber au pătruns în scara blocurilor  de locuit de pe bd. Decebal și șos. Muncești de unde au sustras bicicletele ce erau lăsate fară supraveghere. Astfel prin acțiunile lor au cauzat un prejudiciu proprietarilor în suma de 5 500 lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație indivizii au fost localizați și reținuți, aceștia fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Totodată forțele de ordine au depistat asupra lor bicicletele sustrase. Acestea urmează a fi returnate proprietarilor

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Actualmente aceștia sunt cercetați penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.