Alte știri

Donald Trump a fost văzut cu mască de protecție pentru prima dată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru prima oară de la începutul pandemiei, președintele Donald Trump a purtat o mască de protecție în public.

El a mers la un spital militar de lîngă Washington ca să discute cu militarii aflați acolo în îngrijire, dar și cu medicii și asistenții.

Președintele american a spus că într-un asemenea loc, protecția este necesară. Nu a fost orice mască, ci una personalizată, albastru închis, în ton cu costumul, și cu sigla prezidențială brodată într-o parte.

Donald Trump a spus că el niciodată nu a fost împotriva măștilor, ci doar că trebuie purtate la momentul potrivit. Cu alte ocazii, Donald a declarat că nu va purta mască și chiar l-a luat peste picior pe rivalul său din alegerile prezidențiale, democratul Joe Biden, cînd acesta a apărut în public purtînd mască.

Atitudinea liderului de la Casa Albă pare să se fi schimbat însă de săptămîna trecută, cînd a declarat la Fox News că este total de acord cu măștile și chiar îi place cum arată cînd poartă mască. Unul dintre prietenii săi politici, președintele Braziliei,

Jair Bolsonaro, care avea poziții sceptice în privința coronavirusului, s-a îmbolnăvit de COVID-19. Statele Unite au înregistrat un nou record de cazuri zilnice. 66.000 de oameni au avut teste pozitive în ultimele 24 de ore. Numărul total al îmbolnăvirilor a trecut de 3,3 milioane, dar a scăzut numărul deceselor.

Citește și: Bill Gates a lansat un apel în privința tratamentelor şi viitorul vaccin împotriva COVID-19

 

loading...

Comments are closed.