Alte știri

Donald Trump a comentat blocarea sa pe rețelele de socializare: „Atac fără precedent asupra libertății de exprimare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele american Donald Trump a vorbit despre atacul fără precedent asupra libertății de exprimare după ce conturile sale au fost blocate într-o serie de rețele sociale. Acest lucru este menționat în mesajul său video disponibil pe contul Twitter al Casei Albe, transmite Telegraph.md, cu referire la Lenta.ru

„Încercările de a cenzura, de a „anula” și de a introduce pe listele negre concetățeni de-ai noștri sînt incorecte și periculoase”, a subliniat Trump. În opinia sa, în perioada actuală tensionată și dificilă, trebuie să încercăm să ne auzim unii pe alții, dar nu să impunem adversarii să tacă, transmite lenta.ru.

Pe 7 ianuarie, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că Trump va fi privat de rețeaua socială pînă la sfîrșitul mandatului său prezidențial. Pe 9 ianuarie, Twitter i-a blocat permanent contul din cauza „riscului de incitare în continuare la violență”. În plus, conducerea serviciului de microblogguri a promis să blocheze contul oricărui utilizator care va menționa cuvîntul președintelui SUA.

Citește și: Începe ancheta asupra originii COVID-19. Echipa OMS a ajuns în China

loading...

Comments are closed.