Alte știri

Donald Trump afirmă că numărul mare de infectări din SUA este „un lucru bun” şi o „medalie de onoare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Donald Trump, preşedintele Statele Unite, a făcut o nouă afirmaţie bizară, luni, în condiţiile în care ţara pe care o conduce este principalul focar de coronavirus al lumii. Trump a spus că faptul că SUA are cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus este o „medalie de onoare” şi că „este un lucru bun, într-un anumit sens”, relatează BBC, citat de Digi24.ro

„Văd acest lucru (faptul că SUA are cele mai multe cazuri – n. red.) ca fiind, într-un anumit sens, un lucru bun, pentru că arată că testarea noastră este mult mai bună”, a spus Trump la Casa Albă.

Statele Unite înregistrează, în acest moment, peste 1,5 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus şi peste 90.000 de decese, conform unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins.

Luni, Donald Trump a avut prima sa şedinţă de guvern de cânt a început epidemia în Statele Unite. „Apropo, să ştiţi că atunci când spuneţi că suntem pe primul loc la numărul de cazuri, asta este pentru că testăm mai mult decât oricine altcineva. Deci, avem o mulţime de cazuri, dar eu nu văd asta ca fiind un lucru neapărat rău. O văd ca pe o medalie de onoare. Serios, este o medalie de onoare. Este un omagiu adus testării şi muncii pe care profesioniştii noştri au făcut-o”, a spus preşedintele SUA.

Citește și: OMS afirmă că opt vaccinuri anti-COVID-19 sunt în etapa de testare pe oameni

loading...

Comments are closed.