Dorin Chirtoacă, despre accidentul lui Igor Dodon: Allah nu bate cu bățul!

Dorin Chirtoacă, despre accidentul lui Igor Dodon, Allah nu bate cu bățul, dumnezeu nu bate cu batu, psrm, pl, socialistii, liberalii chisinau, dodon in spital, chirtoaca primaria capitalei, anisoara loghin 

“Nu numai Dumnezeu, dar probabil deja și Allah nu bate cu bațu…, după “cadoul” făcut lui Erdogan prin expulzarea în bătaie de joc a celor 7 cetățeni turci”. Așa a comentat fostul primar la Capitalei, Dorin Chirtoacă, accidentul rutier în care a fost implicat astăzi președintele RM, Igor Dodon.

“Oricui i se poate intampla sa faca accident, cum mi s-a intamplat si mie, o stim, dar atunci cand mergi permanent in stilul lui Putin, cu viteza dubla fata de limita legala, cu lumini, girofaruri si toate celelalte “zurgalai”, speriind pe toata lumea si alungandu-i in toate partile cu megafonul politiei pe participantii la trafic de pe sosea, ca sa simta fiecare ca pe drum merge …trimisul sultanului, este previzibil ca pe carosabilul umed nu numai o masina, dar si o coloana oficiala intreaga poate deveni sanie sau se poate lovi o alta masina sau un camion”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

“Ce misiune oficiala si graba avea duminica? Niciuna. Si de ce cu masina de serviciu, si in coloana oficiala, daca avea treaba privata cu copiii la Sadova, la parinti? Cu ce viteza trebuie sa mergi pentru ca, duminica, ziua in amiaza mare, pe loc drept, pe un drum aflat in reparatie, ca sa rastorni un Mercedes S Klasse BLINDAT? Prin urmare explicatia este una – deprinderile si apucaturile dictatoriale, prezente si in stilul de a merge pe sosea, produc “roade”, a mai scris Chirtoacă.

Precizăm că Președintele Igor Dodon s-a ales cu câteva zgârieturi și vânătăi în urma unui accident rutier în care a fost implicată astăzi coloana prezidențială, iar starea sănătății sale este satisfăcătoare – a declarat șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea.

Amintim că în 2011, la alegerile pentru funcția de primar al Chișinăului, Igor Dodon (PCRM) și Dorin Chirtoacă (PL) s-au duelat în turul doi. Dodon a pierdul alegerile la limită, iar Chirtoacă a devenit primar general pentru a doua oară.

Total
0
Shares
Total
0
Share