Politic

Dorin Chirtoacă face un apel către blocul ACUM: „Recunoașteți că statul este capturat de Dodon și rupeți alianța”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă a venit cu un îndemn către blocul ACUM, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. Acesta i-a sfătuit să declare că statul a fost capturat de Igor Dodon și imediat să rupă alianța.

Fostul primar al capitalei, președintele Partidului Liberal a venit cu un mesaj pe Facebook, în care a criticat modul în care au loc concursurile pentru desemnarea directorilor la instituțiile importante precum Procuratura Generală.

Chirtoacă spune că blocul ACUM este într-o situație dificilă, căzând în capcana lui Igor Dodon și a PSRM-ului, iar singura soluție de a scăpa de capturarea definitivă a statului de către Dodon este constatarea faptului că Republica Moldova este capturat pas cu pas de Igor Dodon și imediat să rupă coaliția. Acest lucru e important să fie făcut până la 10 septembrie.

Liderul PL spune  că dacă societatea civilă, presa, partidele de opoziție, mediul de afaceri și simplii cetățeni nu vor înțelege cât este de gravă situația, Republica Moldova va intra într-o criză fără precedent și putem spune că este șah și mat pentru țara noastră.

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.