Dorin Chirtoacă și Octavian Țîcu la un pas de bătaie!

Dorin Chirtoacă și Octavian Țîcu ar fi fost la un pas de bătaie. Cel puțin asta reclamă liderul PL, Dorin Chirtoacă, pe facebook, spunând că a fost lovit în spate de către deputatul Octavian Ţîcu duminică, 3 noiembrie, imediat după ce s-a încheiat o emisiune la TVR Moldova.

„Decât să se afle din altă parte, mai bine să fie ştiut din prima sursă. După încheiera emisiunii din această seară de la TVR, am mers, tradiţional, şi am strâns mâna parcipanţilor la emisiune, A. Ţăranu şi O. Ţîcu, precum şi moderatorului, Vasile Munteanu, şi producătorului, Zina Cerchez. Atunci când am dat mâna cu O. Ţîcu, văzând că demonstrativ se uită în altă parte i-am spus: “Mai uită-te în ochii celui cu care te saluţi, domnule Ţîcu”. Replica dumnealui a fost: “Mergi acolo înainte, bulică (de fapt cuvântul era cu litera “p”), a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Chirtoacă, dânsul i-a replicat lui Ţîcu: “Eşti o jigodie”, după care liberalul s-a îndreptat spre ieşire.

„A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut pentru că eram întors cu spatele. M-am întors spre el, dar m-am abţinut să-i răspund în acelaşi mod”, a afirmat Dorin Chirtoacă. Chirtoacă a mai adăugat că şi în aceste condiţii, PUN si Octavian Ţîcu vor primi o invitaţie pentru participarea la discuţii şi negocieri pentru consolidarea curentului unionist, „deşi cu toţii puteţi trage nişte concluzii legat de cei care lovesc în spate”.

Total
0
Shares
Total
0
Share