Politic

Dosarul „Energocom” a fost un spectacol înainte de Revelion, spune fostul președinte al țării, Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dosarul „Energocom” a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4, fostul președinte al țării a declarat că nu îi este frică de aceste show-uri și că el nu intenționează să plece din țară.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Nu am semnat nici un contract, comparativ cu actualul ministru, care semnează protocoale. Am cumpărat mai ieftin atunci. Eu am fost ministru responsabil pe energetică o săptămână, pentru că a fost fuziunea ministerelor. La o săptămână după ce a fost lichidat acel minister al industriei, eu am fost în delegația despre care este vorba. Cei ce se ocupă de dosar recunosc că pe Dodon nu au absolut nimic. Acesta a fost un show înainte de Anul Nou, după sondajele de opinie, care arată că actuala guvernare scade, iar noi creștem. Pe fundalul scumpirilor trebuiau să îndrepte opinia publică în altă parte. Nu știu pe cât le-a reușit. Poate sperau că eu mă voi speria și o să fug din țară”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, Igor Dodon spune că și perchezițiile de la Sadova din 3 ianuarie reprezintă o indicație politică.

„Să veniți pe 3 ianuarie, când e ziua de naștere a băiatului meu cel mic, să faceți percheziții la Sadova, știind că sunt cu copilul acolo… Eu cred că țara suferă acum mult mai mult, decât eu cu câteva show-uri televizate”, a mai declarat Dodon.

Fostul președinte al țării a precizat că dosarele politice, intentate pe numele lui și ale membrilor familiei sale, sunt instrumentate de aceiași, care l-au slujit pe Vlad Plahotniuc.

loading...

Comments are closed.