Dosarul parcărilor cu plată: Curtea de Apel Chișinău examinează cazul fostului primar Dorin Chirtoacă

După-amiază încordată la Curtea de Apel Chișinău, unde va începe examinarea dosarului privind fostul edil de Chișinău, Dorin Chirtoacă, în ceea ce privește parcările cu plată. Procesul va începe la ora 16 și a atras atenția opiniei publice din Republica Moldova, informează OBSERVATORUL.

Dorin Chirtoacă fusese achitat anterior de prima instanță, iar procuratura a fost obligată să investigheze toate acuzațiile de ilegalități aduse în privința sa de fostul procuror general interimar, Dumitru Robu, în timpul mandatului acestuia sub conducerea lui Viorel Morari la Procuratura Anticorupție.

Surse din cadrul sistemului judiciar au dezvăluit că procuratura anticorupție, condusă de Veronica Drăgălin, nu numai că nu a acordat importanță semnificativă amploarei falsificării dosarului în privința lui Chirtoacă, dar a continuat să susțină acuzațiile împotriva fostului primar, într-un mod care amintește de practicile din perioada lui Plahotniuc.

În urma examinării dosarului, vor fi aduse în discuție mai multe probe și documente relevante pentru a clarifica circumstanțele și să determine verdictul final în acest caz. Așteptările sunt ridicate, deoarece rezultatul procesului ar putea avea un impact semnificativ asupra imaginii justiției din Republica Moldova și asupra reputației politice a lui Dorin Chirtoacă.

Total
0
Shares
Total
0
Share