Dovada: Jurnalul.md și alte zeci de site-uri de știri false și pagini de facebook sunt opera celor din PAS cu DA

Jurnalul.md și alte zeci de site-uri de știri false și pagini de facebook sunt opera celor din PAS cu DA, maia sandu si andrei nastase, platforma da, new media moldova, promovare, propaganda, informare, opinia publica 
 

Propaganda nu îi induce în eroare pe oameni, ci mai mult îi ajută să se păcălească singuri. După acest principiu se merge la sediile PAScuDA în ultima perioadă, mai ales că suntem într-o perioadă preelectorală, scrie bloggerul Denis Rusu.

Lăsând la o parte subiectul trusturilor din jurul televiziunilor TV8, JurnalTV, ProTV, observăm că presa scrisă/online a devenit o bună metodă de manipulare, iar experții mai sus menționați profită de acest fapt, anume din acest motiv la postările lui Andrei Năstase sau a Maiei Sandu, observăm zeci și sute de distribuiri de la profile și pagini dubioase.

La capitolul profile false m-am oprit în repetate rânduri, dar se pare că armata de trolli a evoluat, iar acum au trecut la pagini ale unor site-uri de știri fantomă. Printre zecile de site-uri fantomă care-l promovează acum la greu pe Andrei Năstase fiind și JURNALUL.MD! Țineți minte cu siguranță câtă propagandă a făcut liderul PPDA și trustul lui Țopa mai înainte, când acuzau PD-ul că iată a creat un site clonă Jurnalul.md pentru a duce lumea în eroare și a manipula. Iată că vedem defapt că acest site clonă este opera Platformei DA!

Năstase a înțeles deja că victimizarea e o bună armă, o bună strategie de victimizare așa că a dat ordin celor din Platforma DA să fie creat Jurnalul.md, dar vedem că și alte pagini de facebook gen „Andrei Năstase – Primar de Chișinău„, pentru a da vina pe guvernare și a se plânge partenerilor externi că iată cu ce metode mârșave se luptă împotriva partidului său. Și acum când nu are nimic ce comunica, Năstase organizează conferințe de presă prin care se plânge că îi sunt create pagini de facebook și site-uri de știri false, precum a făcut ieri.

denis rusu, Jurnalul.md și alte zeci de site-uri de știri false și pagini de facebook sunt opera celor din PAS cu DA, maia sandu si andrei nastase, platforma da, new media moldova,

Ridicol peisaj, mai ales că acesta este omul care se numește client la „Cancelaria Cerească„.
Fără o prezentare mai largă observăm că paginile date n-au feedback, iar distribuirile sunt făcute doar pentru număr, mai ales că fantomele sunt apreciate maxim de 10 persoane tot din cercul lor. La Maia Sandu e aceiași situație, chiar dacă ea spune că e iubită de popor. Dar cu siguranță mai aproape de alegeri toate aceste site-uri de știri clonă, site-uri fake, vor băga tot felul de material denigrator la adresa guvernării, vor băga bani în sponsorizare pe facebook și iată așa vor transforma orice minciună într-un „adevăr”. Fiți atenți deci din ce surse vă informați!

Duhurile promovează postările liderilor, care de câțiva ani numai critică, fără a veni cu soluții sau măcar idei pozitive destinate societății. Dacă lăsăm spiritele PAScuDA la o parte, ne dăm bine seamă că tot ce vedem la postările Sandu-Năstase face parte dintr-un plan bine stabilit, care are drept scop manipularea în masă a societății și acoperire masivă cu propaganda necesară în campania electorală care se apropie.
Pe lângă toată presa veche a lui Filat și Țopa, se mai adaugă și aceste zeci de portaluri dubioase. Moldoveanul chinuit va înghiți ,,găluștele” promovate și după cum a spus cineva ,,dacă îi spui unui om de 10 ori că e oaie, el va începe să behăie”. Propaganda PAScuDA trece la un nou nivel, iar singurul scop este capturarea puterii. Efectele acestei propagande vor fi simțite tot de moldovean…

(click pe imagini)

Anterior Maia Sandu a creat o așa-numită listă neagră a site-urilor false, în care se regăseau și site-uri autentice de știri, precum Telegraph.mdEvenimentul.md sau Today.md, dar și site-uri clonă, precum acest Jurnalul.md. Acum sunt curios, va actualiza PAS lista site-urilor cu adevărat fake? Evident, era întrebare retorică.

maia sandu si andrei nastase, JURNALUL.MD ȘI ALTE ZECI DE SITE-URI DE ȘTIRI FALSE ȘI PAGINI DE FACEBOOK SUNT OPERA CELOR DIN PAS CU DADeoarece atât Jurnalul.md, cât și restul portalurilor au un singur număr de contact, am apelat pentru a cunoaște cine stă în spatele acestor mari susținător PAScuDA.
P.S. 
       -la celălalt capăt al firului a stat un cetățean român (n-a dorit să se prezinte).
       -de la el am aflat că toată lista de site-uri aparține unui oarecare Flavius Maecenas.
       -a declarat că ei nu dețin sediu în Republica Moldova.
       -toată propaganda pro-PAScuDA este voluntariat, așa cum activează și bodyguarzii Maiei Sandu.

P.P.S. ONG-urile de media nu mai vor să facă o investigație acum și să arate lumii cui în realitate aparține Jurnalul.md și celelalte zeci de site-uri de știri clonă și pagini de facebook false?! ?

sursa: Denisrusublog.wordpress.com

Total
0
Shares
Total
0
Share