Dovadă: Presa BEM a ignorat totalmente interviul lui Mihail Gofman împotriva lui Filat și Platon

cornel gandrabur, Reacția unui blogger, după interviul lui Gofman, Am reținut următoarele informatții despre furtul miliardului, veceslav balacci, republica moldova, filat platon sor milairdul, natalia morari 
Fostul șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție, Mihail Gofman a oferit un interviu pentru Zeppelin Investigation. În cadrul acestuia, Gofman a mărturisit cine sunt de fapt persoanele implicate în procesul de spălare a banilor, printre numele spuse de acesta putem vedea pe Veaceslav Platon, Vlad Filat și Ilan Șor.

Declarațiile care la prima vedere sunt o bombă mediatică și ar trebui mediatizate de către portalurile de știri din Moldova, mai ales cele independente au fost trecute cu vederea de un grup de site-uri de știri, denumite în ultima vreme “Grupul presei BEM”. Printre acestea vedem portaluri de știri precum Jurnal.md, Ziarul de Gardă, Newsmaker.md, independent.md, tv8 și unimedia.info. Toate aceste publicații on-line au ignorat interviul realizat de către Zeppelin Investigation cu Mihail Gofman, chiar dacă, anterior au publicat cu lux de amănunte alte interviuri, declarații sau chiar fotografii postate de către Mihail Gofman, care într-o emisiune realizată la postul de televiziune TV7 (acum TV8), a fost lăudat pentru curajul său de către Natalia Morari.

Pentru a vă convinge de acest lucru, vă invităm să accesați site-urile mai sus enumerate și să introduceți în motorul de căutare combinația “Mihail Gofman”.

Portalul on-line jurnal.md, a căruit patron este Victor Țopa, nașul de cununie al liderului Platformei DA, Andrei Năstase, nu a pomenit în nici un fel declarațiile lui Mihail Gofman la adresa lui Veaceslav Platon și Vlad Filat, chiar dacă, în anul 2016 și 2017, aceștia au publicat în nenumărate rânduri știri ce conțineau declarațiile acestuia. Mai jos, vă atașăm drept dovadă screenshot-urile de pe site-ul Jurnal.md care conțin știrile din interviul lui Mihail Gofman.

Același lucru se întâmplă și în cazul portalului on-line, Ziarul de Gardă, despre care Mihail Gofman a spus că aceștia că cereau câte 300 de euro pentru un articol cu tentă propagandistică. Nu putem spune că ZdG a ignorat totalmente interviul celor de la Zeppelin Investigation, pe pagina de Facebook a acestora a fost postată știrea cu avearea fostului angajat al CNA.

Publicația în limba rusă, Newsmaker.md, a cărei director este Vladimir Soloviov, introdus în lista neagră a autorităților ucrainești pentru propagandă în folosul Kremlinului, totodată un bun prieten al Nataliei Morari a ignorat interviul lui Mihail Gofman, chiar dacă în anul 2016, interviul cu fostul șef-adjunct al Serviciului pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA a fost subiect de știre.

Alte două portaluri de știri care au ignorat totalmente interviul lui Mihail Gofman pentru Zeppelin Investigation, dar în același timp, în anul 2016 au publicat în lux de amănunte declarațiile acestuia pentru Natalia Morari, sunt independent.md și unimedia.info.

Amintim că Mihail Gofman a declarat că unii jurnaliști pentru care el a dat în trecut interviuri, au și materialele de la el prin care se demonstrează că Veaceslav Platon este autorul furtului miliardului dar până în prezent nimeni nu a publicat nimic, lucru care ridică mari semne de întrebare

Total
0
Shares
Total
0
Share