Dragostea la 80 de ani: Un bătrân a încercat să se sinucidă din cauza infidelității soției sale

Ambulanță
 

Un bătrân de 79 de ani din judeţul Botoşani a ajuns la spital după ce a încercat să se sinucidă din gelozie. Bărbatul le-a povestit medicilor că în cursul dimineţii de joi a avut un conflict cu soţia lui, de 80 de ani, pe care o acuza că i-ar fi fost infidelă.

În timpul scandalului, bărbatul şi-a ameninţat consoarta că îşi va da foc dacă aceasta nu recunoaşte faptul că l-a înşelat, iar cum femeia i-a repetat că nu avea ce să recunoască, bărbatul a luat un recipient în care se afla diluant şi l-a turnat pe el.

Femeia a reuşit, însă, să îl calmeze şi a chemat câţiva vecini pentru a-l împiedica pe bărbat să aprindă un chibrit, solicitând şi ajutorul cadrelor medicale. O ambulanţă l-a luat pe bărbat de acasă, după ce cadrele medicale au scăpat de hainele îmbibate în substanţa inflamabilă şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU).

„Din fericire, bărbatul nu a reuşit să aprindă lichidul inflamabil. A ajuns la spital şi a fost toaletat şi după un consult a fost direcţionat către secţia de Psihiatrie, pentru consult şi tratament de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD, citat de stiri.botosani.ro.

Total
0
Shares
Total
0
Share