#DreptatePentruDumitru: Protest la IP Ialoveni. Cer pedeapsă celor care l-au omorât în bătaie pe tânărul de la Costești

#DreptatePentruDumitru

Rudele tânărului omorât în bătaie la Costești proteastează azi, 13 ianurie,  la Inspectoratul de Poliție din Ialoveni. Aceștia consideră că acest caz nu este investigat suficient și cer de la toate instituțiile responsabile să cerceteze acest caz pentru a face dreptate.

Vrem ca acest caz să fie elucidat, să fie mușamalizat. Vrem să fie pornit o achetă de serviciu. Suntem revoltați pentru toate cazurile în care nu s-a făcut dreptate. Nimeni nu răspunde. Sunt multe cazuri de omor în R. Moldovasusține o protestară.

La protest participă și alți locuitori ai satului Costești. Aceștia spun că nu au avut cu ce veni din Costești la Ialoveni. Aceștia au spus că Vasile Postica, șeful sectorului de poliție Costești ar fi dat ordin ca transportul public din Costești să nu circule pentru ca oamenii să nu poată veni la protest.

Aceștia poartă pancarte pe care este scris: „Vrem dreptate”, „Dreptate pentru Dumitru”.

Amintim că Dumitru Jomir, tânărul de 21 de ani, bătut cu cruzime în noaptea de anul nou de câțiva consăteni și care a decedat la spital duminică, 5 ianuarie, a fost înmormântat sâmbătă 10.00 în satul Costești, raionul Ialoveni.

Sursa: ZdG.md

Citește și: FOTO // Durere fără margini. Sute de oameni îl petrec pe ultimul drum pe tânărul omorât la Costești

 

Total
0
Shares
Total
0
Share