Social

Drochia: Un șofer a tamponat două persoane și a fugit de la fața locului. O femeie a decedat pe loc

Pinterest LinkedIn Tumblr

O persoană a murit, iar alta a fost transportată la spital, după ce au fost spulberate de un automobil. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:28, în orașul Drochia. Potrivit reprezentanților IGP, șoferul a părăsit locul accidentului, iar în prezent este căutat de poliție.

Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Drochia, a declarat pentru Deschide.MD că în urma accidentului o femeie în vârstă de 50 de ani a murit pe loc.

„Femeia se deplasa pe strada Gheorghe Vodă din orașul Drochia când a fost lovită de un automobil încă neidentificat care se deplasa din direcția satului Țarigrad spre orașul Drochia”, a precizat Moscaliuc.

De altă parte, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a precizat că accidentul s-a soldat cu două victime, femeiea de 50 de ani care a murit, dar și o altă persoană care a fost transportată cu diverse traumatisme la spitalul raional Drochia.

„Șoferul a părăsit locul accidentului, iar în prezent acesta este căutat de poliție”, a menționat Bețivu.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar șoferul vinovat de accident riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.

loading...

Comments are closed.