DROCHIA // Un tânăr de 21 de ani a decedat după ce a fost bătut de un grup de tineri

 

La 18 iulie 2021, ora 03.27, poliția din Drochia a fost sesizată de o locuitoare a satului Nicoreni pe faptul că, în stradă are loc un conflict între un grup de tineri, transmite Telegraph.md

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 02.30, doi frați de 17 și 21 de ani, ambii locuitori ai mun. Chișinău, aflându-se în ospeție la buneii săi din s.Nicoreni, r-l Drochia, în rezultatul consumului de alcool, aflându-se în stradă în aceeași localitate, au avut un conflict cu un grup din patru tineri, locuitori ai satului Nicoreni, cu vârste cuprinse între 20 și 25 ani.

În timpul conflictului, tânărul de 21 de ani din Chișinău a lovit cu pumnul în față pe unul din grupul de tineri din localitate, apoi a plecat la domiciliul bunicăi.

Ulterior, în jurul orei 03.15, un grup din cinci tineri, locuitori ai satului Nicoreni, au venit la domiciliul bunicii tânărului de 21 de ani și i-au cerut să iasă în stradă ca să clarifice situația.

Cei doi frați, locuitori ai capitalei, au ieșit în stradă pentru a se clarifica.

La ora 03.37 tânărul de 21 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, a fost depistat la sol, în stare inconștientă, de către mama sa, care a solicitat ambulanța.

La sosirea acestora s-a constatat decesul tânărului.

Fiind examinat de medicul legist, în condițiile secției tanatologie, la acesta s-au depistat leziuni corporale care nu au legătură cauzală cu decesul acestuia.

Totodată, urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală conform art 287 Cod Penal, „Huliganism”, iar doi tineri de 21 și 22 de ani, locuitori ai staului Nicoreni raionul Drochia, au fost reținuți pentru 72 de ore.

Citește și: SINTEZĂ // 23 de persoane, reținute de către carabinieri pe parcursul unei săptămâni

Total
0
Shares
Total
0
Share