Dumitru Alaiba: ”Căutăm pe cineva special pentru a conduce Agenția de Investiții”

Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării și Digitalizării Economiei, căută pe cineva special pentru a conduce Agenția de Investiții, care să contribuie la dezvoltarea economiei Republicii Moldova.

”Pentru a face lucrurile să meargă bine, avem nevoie de oameni pricepuți și curajoși. Căutăm o persoană inovativă, energică, cu viziuni de dezvoltare, pentru a fi director general al Agenției de Investiții. Va avea decizii importante privind atragerea investițiilor, susținerea activității investiționale și acordarea suportului postinvestițional; promovarea imaginii țării; promovarea exporturilor; contribuirea la implementarea obiectivelor naționale în domeniul diplomației economice.

Prin alegerea investițiilor bune și înțelepte, noul director va contribui la o economie sănătoasă și prosperă. Nu este un job de birou – este o oportunitate de a contribui la dezvoltarea noastră și de a face lucrurile să meargă mai bine pentru noi toți.

Data-limită până la care poate fi depus dosarul de concurs este 4 septembrie 2023, ora 17.00. Vă îndemn să distribuiți informația ca să ne ajutați să găsim o persoană competentă și potrivită pe investiții”, a declarat Alaiba.

Aici sunt mai multe detalii despre concurs.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share