Alte știri

Dumitru Diacov anunță o posibilă înțelegere politică dintre PDM-PAS și PPDA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiar dacă au votat pentru demisia Guvernului condus de Maia Sandu și ulterior pentru investirea Guvernului Chicu, reprezentanții Partidului Democrat afirmă că sunt deschiși pentru discuții cu Blocul ACUM și nu exclud că ar putea provoca alegeri parlamentare anticipate, transmite tv8.md, citat de Telegraph.md

Președintele de onoare al Partidului Democrat și președintele fracțiunii parlamentare a PDM, Dumitru Diacov, a declarat la „Politica” de la TV8 că democrații nu sunt împotriva discuțiilor cu ACUM.

„Pot fi și anticipate. Nu exclud și o astfel de evoluție. Dacă acest Guvern nu-și va onora obligațiunile față de fracțiunea PDM, nu este exclus ca noi să punem problema puțin mai principial”, a spus Diacov.

Politicianul a precizat că în cadrul fracțiunii sunt deputați care vor „o participare mai deschisă la guvernare”, iar alții preferă să rămână în situația în care se află astăzi.

Referindu-se la „curățirea” partidului, despre care vorbea anterior Pavel Filip, Diacov a declarat că au plecat din partid toți care erau în jurul lui Plahotniuc și cei care luau decizii.

„Au plecat foarte mulți. Nu am venit aici cu lista. Au plecat nu doar din partid, dar și cei care creau atmosfera și în mediul de business. Azi e altă atmosferă în partid. Tot se discută, tot se cântărește, nu se iau decizii sub covor”, afirmă Dumitru Diacov.

Sursa: tv8.md

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.