După ce presa a aflat că Sorin Stati primește bani și indicații de la Renato Usatîi, fostul șef al Moldatsa refuză să mai participe la emisiuni: “Ajunge cu dezvăluirile”

Fostul șef de la Moldatsa acuză mai mulți democrați de contrabandă cu țigări, piatră scumpă și anabolizante, contrabanda cu droguri,Sorin Stati, fost șef la Moldatsa, declarațiile fostului șef Moldatsa, Renato Usatii, Partidul Nostru, iata cu cine a fost surprins Usatii, Usatii, balabol, Chianti, Chianti Chisinau, localul Chianti, politica, Sorin Stati TV8, Sorin Stati invitatul Nataliei Morari, TV8, Politica cu Morari, propaganda, Partidul Democrat, Vlad Plahotniuc, Dorin Damir, Cavcaliuc, Gheorghe Cavcaliuc, PN, Fost procuror general, declaratii scandaloase, Sorin Stati recunoaste ca s-a vazut cu Usatii, Stati s-a vazut cu Usatii, Sorin Stati despre intalnirea cu Usatii
 

După ce astăzi am dat în vileag că fostul șef al Moldasta  primește bani și indicații de la Renato Usatîi, care ulterior se transformă în “dezvăluiri șocante despre corupție și contrabandă” la TV8, Sorin Stati refuză să mai participe la vreo emisiune televizată.

Sorin Stati a recunoscut pentru colegii de la știri.md că s-a văzut cu Renato Usatîi în localul “Chianti” din Chișinău, dar a negat că ar fi primit bani, chiar dacă sursele noastre ne dau asigurări că fostul șef al Moldasta a primit de la șeful Partidului Nostru un plic.

Mai mult, Stati a declarat pentru știri.md că refuză să mai participe la vreo emisiune:

“Ajunge cu dezvăluirile, vreau să văd ce vor face autoritățile cu ancheta”, susține Sorin Stati.

Amintim că fostul șef de la Moldatsa, Sorin Stati, cunoscut publicului larg datorită unor declarații scandaloase despre contrabandă și scheme de corupție făcute în cadrul emisiunii „Politica” Nataliei Morari, de la TV8, a fost surprins pe data de 13 iulie, aproximativ la ora 23:40, în localul „Chianti” din Chișinău.

Acest lucru ar putea însemna că dacă site-ul nostru de știri, www.telegraph.md, nu dădea în vileag întâlnirea celor doi, atunci în următoarele zile, Sorin Stati ar fi putut fi din nou invitatul Nataliei Morari cu noi “dezvăluiri șocante”.

Sursa noastră presupune că în plicul pe care Sorin Stati l-a primit de la Usatîi ar fi putut să fie bani. Mai mult, Usatîi i-a zis la un moment dat lui Stati că „asta să spui la următoarea emisiune”.

După această afirmație a liderului PN, Stati a dat afirmativ din cap și s-a plâns că a fost dat în judecată, la care Usatîi l-a asigurat că din respectivul plic se va putea clarifica și cu judecățile.

„Ce ți-am dat acolo îți va ajunge să te lămurești dacă pierzi judecata.”, a spus Renato Usatîi.

Amintim că Sorin Stati a devenit cunoscut după ce i-a atacat la TV pe mai mulți oameni apropiați lui Vlad Plahotniuc, printre care Dorin Damir și Constantin Botnari. De asemenea, Stati a venit cu acuzații grave și la adresa fostului Șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, dar și la adresa fostului Procuror General, Eduard Harunjen. După respectivele atacuri, Stati a fost invitat de către Cavcaliuc să prezinte și probe care ar demonstra acuzațiile, însă până acum, fostul șef de la Moldatsa s-a rezumat doar la declarații pentru presă.

 

 

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share