Alte știri

Ea este deputata care a făcut cele mai multe deplasări în străinătate, în Parlamentul trecut!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul deputat PLDM şi vicepreşedinte al Parlamentului, Liliana Palihovici, este lider detaşat la capitolul deplasări în străinătate, în Legislativul trecut, chiar dacă nu şi-a dus mandatul la bun sfârşit. Datele privind plecările în afara ţării ale aleşilor poporului au fost publicate la solicitarea postului de televiziune Vocea Basarabiei, scrie 24h.md. 

Astfel, deplasările din perioada 2015-2017, ale Lilianei Palihovici au costat, în total, peste 710 mii de lei. Principalele destinaţii ale acesteai au fost Strassborg, Bruxelles, Roma, Veneţia, Austria sau Turcia.
 

Printre deputaţii cu cele mai multe deplasări peste hotare din fostul Parlament mai figurează Valeriu Ghileţchi, Andrian Candu, Roman Boţan, Iurie Leancă, Marian Lupu, Maria Postoico, Andrei Neguţa sau Alina Zotea.

Amintim că Liliana Palihovici, a anunţat că îşi depune mandatul de deputat şi că se retrage din politică în cadrul ședinței Parlamentului din data de 28 aprilie 2017. Din decembrie 2010 până în aprilie 2017 a exercitat și funcția de vicepreşedinte al Legislativului de la Chișinău. 

Un avion cu 9 deputați din PSRM, la un pas să se prăbușească, igor dodon, partidul socialistilor din moldova, grigore novac 
loading...

Comments are closed.