Alte știri

Echipament de protecție împotriva COVID-19 pentru angajații unui centru de plasament din or. Hânceşti

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipament individual de protecție împotriva COVID-19, în valoare totală de cca 160 000 lei a fost donat Centrului de plasament temporar pentru copii cu dizabilități din or. Hânceşti pentru asigurarea protecției celor 253 de fete aflate în plasament și a celor circa 200 de angajați ai centrului.

Echipamentul conține 2150 de halate, 3200 de măști, 1000 de bonete medicale, 1000 bahile, 3000 de perechi de mănuși și dezinfectant. Donația a fost transmisă de AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” grație suportului Fundației Siol din Irlanda.

Procurările au fost făcute grație grantului, în valoare totală de 50 mii de euro acordat Guvernului Republicii Moldova de Fundația Siol din Irlanda, la sfârșitul lunii martie curent. Din suma totală au mai fost procurate echipamente medicale și de protecție pentru mai multe instituții medicale din țară, în valoare totală de circa 35 mii euro, precum și produse alimentare și de igienă personală pentru 150 de familii din 10 raioane ale țării, în valoare totală de 10 mii euro.

loading...

Comments are closed.