Actual

Edilul capitalei a mers în inspecție după inundațiile care au avut loc în Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general a făcut în inspecție în această dimineață în unele sectoare ale capitalei, care au fost afectate de ploile din acest weekend. Edilul spune că multe situații au fost remediate, însă muncitorii continuă să lucreze, transmite Telegraph.md, cu referire la Moldova24.info

„În ziua de sâmbătă noaptea, iar după o ploaie mai mare au fost spălate mai multe străzi. În ultima perioadă, tot mai des suntem implicați în lucrări de remedire a consecințelor în urma ploilor torențiale.

Eu mulțumesc tuturor pentru efortul depus, s-a muncit bine. Rog în continuare maximă implicare și operativitate”, a declarat Ceban.

Primarul a vorbit și despre gurile de captare. Primarul a spus că în partea de sus a orașului aceste guri de captare nu există, iar toată apa vine la vale, iar cele din vale nu reușesc să facă față.

„Culmea este că pe strada Asachi când a fost reparată strada, au fost montate acele capace pentru așa zisele guri de captare. Dar din deal și până la strada Pan Halipa ele sunt puse de frumusețe. Ele nu există. Iar când jurnaliștii le filmează că sunt pline cu nămol, vă rog să cunoașteți că ele sunt de frumusețe. Ele nu sunt pline. Ele nu există”, subliniat Ion Ceban.

Primarul afirmă că o mare parte de vină ar avea fosta guvernare a primăriei Chișinău.

„Și astăzi avem ce avem. De ce nu se comunica până acum? Probabil cei care au făcut această muncă, le era rușine probabil pentru munca făcută pe jumătate, ca și în alte cazuri”, spune șeful capitalei.

Ceban afirmă că în contextul inundațiilor de pe strada Albișoara va fi curățată o parte a râului Bâc, întrucât nu sunt surse financiare pentru a curăța toată albia. Primarul spune că în acest an va fi reparată strada Albișoara, iar lucrările vor începe în curând.

Citește și: Maia Sandu bate în retragere. Ea a înțeles importanța proiectelor asumate de Guvernul Chicu

loading...

Comments are closed.