Editoriale

EDITORIAL: Ce-a pierdut Filip la Vama Leușeni ”baricadat” într-o mașină?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri Pavel Filip, în #pman, a împărțit cheile de la 98 de automobile noi vameșilor. Azi Premierul caută aventuri înainte de Revelion. Pavel Filip fost în rol de agent sub acoperire la Vama Leușeni.

Susele blogului nostru zic că s-a ascuns într-o mașină și a ”tăbărât” peste vameși când se așteptau mai puțin. Prietenul blogului zice că în jurul orei 16:30 a apărut un bus în vama Leușeni. Din el a coborât premierul Filip și încă o persoana, după ce o perioada au stat în mașină și au privit modul în care se desfășoară traficul în punctul de trecere al frontierei ?

Apoi Filip i-a luat pe rând pe vameși la discuții. După asta a discutat cu oamenii aflați în rând ca mai apoi să treacă la conducerea punctului vamal. După asta s-a întors în Chișinău. Cam șocați erau toți, trecătorii de frontieră pentru că nu în fiecare zi-l vezi pe Premier în vamă fără pază și cohortade funcționari, vameșii și conducerea vămii pentru că … sper să aflăm în curând ?

Serviciul de Presă al Guvernului tace. Nu povestesc unde a umblat Premierul azi? Sau poate a găsit așa un dezastru la Vamă că nu reușește să cheme șefii să scrie cererile de demisie?

Blogul nostru vă va ține la curent cu situația în jurul vizitei lui Filip în vamă. Promitem!

loading...

Comments are closed.