Social

Ele sunt cele mai inteligente femei din zodiac

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiecare femeie este inteligenta in felul sau, dar exista cateva native in zodiac care, de cele mai multe ori, provoaca teama celor din jurul lor, datorita calitatilor intelectuale deosebite de care dau dovada.

Iata care sunt femeile de care se teme lumea din cauza inteligentei lor:

Rac

Desi majoritatea persoanelor considera ca aceasta femeie este extrem de emotiva si sensibila, adevarul este ca tocmai acest lucru o face sa fie una dintre cele mai inteligente femei din zodiac. Femeia Rac are o capacitate extraordinara de a absorbi informatii, dar si de a-i intelege pe cei din jur. Aceasta nativa poate sa te citeasca ca pe o carte deschisa si poate sa iti vindece durerile fara sa fii constienta de acest lucru. Putine persoane inteleg aceasta inteligenta emotionala, indeosebi cele pentru care compasiunea si relatiile cu cei din jur nu prea conteaza.

Fecioara

Fecioara este calma si are o fire analitica. Ea poate sa rezolve orice problema dificila atunci cand se afla sub presiune. Inainte de a trece la masuri stricte, se va gandi la toate optiunile posibile si va incerca orice pentru a rezolva situatia. Deoarece este un semn guvernat de Mercur, aceasta femeie imbina inteligenta practica si logica. Totusi, nu oricine poate recunoaste aceste calitati. Calmul Fecioarei este perceput de cele mai multe ori ca fiind indiferenta si lipsa de interes. Doar cei care ii impartasesc trasaturile pot intelege capacitatea de analiza si trierea zecilor de informatii pe secunda.

Scorpion

Atunci cand ai o astfel de femeie aproape, poti fi sigura ca nimic nu iti va sta in cale. Scorpionul detine o putere mentala de invidiat. Aceasta nativa poate intelege informatiile si gandurile cele mai ascunse ale oamenilor. Taria de caracter o face sa depaseasca orice obstacol. Poate sa se ridice singura de jos si sa se motiveze atunci cand nimeni nu este aproape. Din cauza acestor trasaturi, multe persoane se tem de nativa din Scorpion si prefera sa o ocoleasca. Tocmai de aceea face parte din categoria zodiilor prea destepte pentru societatea de azi, pe care putine persoane le inteleg.

loading...

Comments are closed.