Social

Elevii claselor a V-a – XII-a vor purta obligatoriu măști în instituțiile de învățământ

Pinterest LinkedIn Tumblr
Procesul educațional în cadrul tuturor instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău va continua, conform programului prestabilit, cu monitorizarea situației epidemiologice și respectarea strictă a măsurilor de protecție în instituțiile de învățământ.
Totodată, conform Hotărârii Nr. 24 din 11.10.2020 a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău, se indică:
  • purtarea obligatorie a măștilor de protecție în interiorul și pe teritoriul instituțiilor de învățământ secundar general, inclusiv extrașcolar, pentru elevii claselor a V-XII-a și studenții din instituțiile de învățământ profesional tehnic, profesional tehnic secundar, profesional tehnic postsecundar și superior, inclusiv în cadrul lecțiilor. 
  • purtarea obligatorie a măștilor de protecție în interiorul și pe teritoriul instituțiilor de învățământ, de toate nivelurile, pentru angajații instituțiilor de învățământ și pentru persoanele străine care au dreptul de acces în aceste instituții.

 

Citește și: Ambasada UE la Chișinău a donat un lot de măști transparente pentru copiii cu deficiențe de auz din capitală

loading...

Comments are closed.