Alte știri

Elon Musk i-a modificat numele fiului său. Cum se va numi băiețelul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Elon Musk și cântăreața americană Grimes au fost nevoiți să modifice numele fiului lor pentru a se conforma legii din California. 

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, (48) și iubita lui, Grimes (32), au devenit părinți la începutul lunii mai și i-au uimit pe toți când au anunțat că numele micuțul lor este X Æ A-12, care se pronunță „Ex Ash A Twelve”.

Recent, aceștia au modificat numele bebelușului lor pentru că legea statului California nu acceptă simboluri, numere sau numere romane pe certificatele de naștere. Numele trebuie să conțină doar litere din alfabetul englez. De asemenea, sunt acceptate apostroful și cratima, potrivit News.ro. Grimes, pe numele real Claire Boucher, a dezvăluit că le-a fost cerut acest lucru și acum băiețelul se va numi X Æ A-Xii. „Am înlăturat numărul pentru a ne conforma legii din California”, a spus ea, încântată de faptul că cifrele romane arată mai bine decât cele arabe.

Artista a explicat și care este semnificația numelui fiului ei. „X, variabila necunoscută”, „Æ, scrierea în limba elven a Inteligenței Artificiale, A-12 = precursor al SR-17 (nava noastră preferată). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Minunată în luptă, dar non-violentă”, a explicat Grimes. Cântăreața a mai spus că „A”-ul din nume de asemenea reprezintă „Archangel”, care este „cântecul ei preferat”, în timp ce numărul 12 vine de la semnul zodiacal al șoarecelui în zodiacuul chinezesc. În zodiacul chinezesc, 2020 este anul Șoarecelui de Metal.

Sursa: Unica.ro

Citește și: „Gunoi” de 1 milion de dolari. Ce a găsit o familie din SUA în mijlocul drumului

loading...

Comments are closed.