Eroul lui Năstase din MAI, Anatolie Macovei a agresat un subaltern de la Inspectoratul Național de Investigații

Eroul lui Năstase din MAI, Anatolie Macovei a agresat un subaltern, ministerul afacerilor interne andrei nastase, politia moldova, denis ursu politia 

Surse din MAI susțin că ofițerul în cadrul Direcției Protecției martorilor, Denis Ursu, a fost agresat de către Anatolie Macovei, șeful Direcției 6 Protecția martorilor a Inspectoratului Național de Investigații.

Ursu a depus o plângere la poliție pe numele lui Macovei. Incidentul s-a întâmplat pe 9 august. La fața locului s-a deplasat și grupa operativă. Deocamdată nu se cunosc detalii, iar circumstanțele se stabilesc.

Anatolie Macovei a fost în preajma Platformei „Demnitate și Adevăr” (DA), fiind cunoscut ca şef al gărzii populare a Platformei. Potrivit Ziarul de Gardă, din această postură a fost implicat în două scandaluri dubioase.
 
Mai întâi, în ianuarie 2016, la un post TV, a fost difuzată o înregistrare audio, în care Macovei ar fi vorbit cu Renato Usatîi, iar jurnaliștii menționau că cei doi, împreună cu Platforma DA, ar fi pus la cale o lovitură de stat. Macovei a negat atunci autenticitatea înregistrărilor.
 
Tot în acea perioadă, Macovei ar fi lovit un jurnalist al unui portal de știri, în timpul protestelor violente din 20 ianuarie 2016 în fața Parlamentului. La scurt timp, procurorii au anunțat că au deschis un dosar penal pe marginea cazului.
 
În noiembrie 2015, Macovei, împreună cu alți veterani, „uniți” în Garda Populară a Platformei DA, au descins la un depozit al unui om de afaceri, bănuit de contrabandă. Presa a scris că aceștia au percheziționat proprietarul şi alte câteva persoane aflate acolo și chiar i-au pus cu mâinile la perete. Și pe acest caz procurorii au deschis un dosar penal.
anatolie macovei, andrei nastase, gheorghe balan, politia nationala, inpsectoratul de politie, contrabanda moldova, contrabanda nastase, abuz in serviciu, cumatrism nastase
Total
0
Shares
Total
0
Share