Alte știri

Este oficial! Luni și marți, 18-19 ianuarie, Maia Sandu o să-și bea cafeaua la Bruxelles

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luni și marți, 18-19 ianuarie, Maia Sandu o să-și bea cafeaua la Bruxelles, informează Telegraph.md, cu referire la tv8.md

Potrivit sursei, Maia Sandu va pleca pe 18 ianuarie la Bruxelles unde va avea întrevederi cu mai mulți oficiali din occident. În Capitala Uniunii Europene șefa statului se va afla până pe 19 ianuarie.

Data vizitei a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoare de cuvânt Sorina Ștefârța. Ea a precizat că agenda vizitei va fi publicată mâine, 15 ianuarie.

Pe 13 ianuarie Maia Sandu a spus în cadrul unei conferințe de presă că la Bruxelles va discuta despre construcția celor șase hidrocentrale pe malul râului Nistru, inițiativă venită din partea Ucrainei. Astfel, Sandu va solicita ca problema de mediu să fie analizată de experții europeni.

Menționăm că a fost creat un grup de lucru ecologic moldo-ucrainean, cu privire la construcția hidrocentralelor. Amintim că acest subiect a fost discutat cu oficialii ucraineni și în cadrul vizitei de la Kiev, de pe 12 ianuarie, pe care a efectuat-o șeful statului.

Citește și: Constituția: dacă se vrea dizolvarea Parlamentului prin art.85, șeful statului este obligat să desemneze un premier cu mandat deplin

loading...

Comments are closed.