Social

Este sunt cele mai periculoase zodii de femei din horoscop !

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru dintre zodiile feminine sunt periculoase la casa omului. Se zice ca aceste 4 native fură inima oricui și de multe ori se trezesc în relațiile altora.

Iată care sunt ele:

FEMEIA SCORPION. Femeia Scorpion are o carismă de invidiat. Este mereu gata de atac și cucerește pe oricine fără să facă ceva în mod special. Prezența ei este de multe ori suficientă pentru a crea discordie.

FEMEIA GEMENI. Femeia Gemeni intră în tot felul de buclucuri și este extrem de pregătită pentru noi începuturi. Luptă din dragoste mai mult ca orice altă nativă și de multe ori nu se gândește că poate face rău prin lupta sa. Se spune că Gemenii schimbă partenerii ca pe șosete. Poate avea pe toată lumea la picioare și poate cuceri pe oricine. Are un talent unic în oratorie și acesta este punctul forte al femeii Gemeni.

FEMEIA VĂRSĂTOR. Nativa Vărsător crede în iubire și de multe ori face niște compromisuri pentru care este aspru judecată de cei din jur. Atunci când vrea ceva cu putere merge până în pânzele albe pentru obținerea succesului.

FEMEIA LEU. Leoaicele sunt de meserie cuceritoare. Știu să atragă de partea lor bărbații pe care pun ochii. Sunt extrem de încrezătoare în tehnicile lor de cucerire. Ceea ce le face periculoase este determinarea cu care luptă pentru bărbatul ales. Sunt capabile să despartă cupluri pentru a-și atinge țelul. Femeia Leu este greu de combătut atunci când își dorește ceva, mai ales în dragoste.

loading...

Comments are closed.