Eugen Doga, Nicolae Botgros și alte personalități marcante au venit la Strășeni pentru a-l susține pe Pavel Filip pe circumscripția 20

pavel filip straseni, candidati pdm, pavel filip deputat, nicolae botgros, eugen doga, doga si pdm, botgros pdm, circumscriptia 20, andrei nastase, vasile nastase

Personalități notorii au participat la Forumul Partidului Democrat organizat la Strășeni cu ocazia susținerii candidaturii prim-ministrului Pavel Filip la alegerile parlamentare din data de 24 februarie, 2019.

Nicolae Botgros, Eugen Doga și Maria Stoianov sunt personalitățile care au decis să vină la forumul PDM pentru a arăta susținerea lor pentru prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, care va candida pe circumscripția din Strășeni. Premierul este originar din localitatea Pănășești, din raionul Strășeni.

Deocamdată nu se cunoaște cine vor fi contracandidații lui Filip pe circumscripția 20. Singura candidatură confirmată a fost cea a Veaceslav Anghel din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. În presă se zvonește că un alt posibil candidat pe circumscripția din Strășeni ar putea fi Vasile Năstase, fratele liderului de la PPDA, Andrei Năstase și totodată unul din foștii ofițeri de presă al Partidului Popular Creștin Democrat din Moldova, condus de Iurie Roșca.

Total
0
Shares
Total
0
Share