Politic

Eurodeputatul Andi Cristea dă peste cap planurile opoziției! Regimul de vize pentru Moldova nu va fi suspendat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eurodeputatul Andi Cristea a venit cu o reacție pe Facebook în care a avertizat unii politicieni din Republica Moldova ca să nu se joace cu teme importante legate de interesul național, în scopuri electorale. Acest lucru a fost spus în contextul speculațiilor opoziției privind posibilitatea retragerii regimului de vize pentru Republica Moldova.

“Recomand politicienilor în afirmare electorală de la Chişinau să nu se joace cu teme importante, legate de interesul naţional. Nu se pune problema atingerii regimului de vize pentru Republica Moldova, vehicularea acestei idei face rău Chişinăului”, a scris Andi Cristea, într-o postare pe Facebook.

Deputatul Parlamentului European anunță că nu este corect să fie făcută campanie electorală pe seama Uniunii Europene, iar cetățenii țării noastre merită mai mult respect și sunt mai importanți decât interesele înguste de partid care apar în perioada campaniilor electorale.

Amintim că publicația on-line newsmaker.md a scris ieri că Parlamentul European pregătește o rezoluție prin care va anula regimul liberalizat de vize pentru Republica Moldova, referinduse la deputatul lituanian, Petras Austrevicius. Mai târziu, aceștia au concretizat la sfatul unuia din asistenții eurodeputatului că acest document nu înseamnă nicidecum suspendarea regimului de vize.

loading...

Comments are closed.